Cautare

1478 de rezultate pentru "daniliuc tudor tudora" (3.33 secunde)
De Ziua Universala a IEI, care a fost recent, vedeta TVR, Iuliana Tudor, a transmis un mesaj care indeamna romancele sa poarte ia romaneasca. ... Am primit-o de la niste batrani din satul mamei mele!, marturiseste Iuliana Tudor.
dr.Constantin Tudor, O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, a ajuns la episodul IV si este dedicat urmatoarelor obiective din orasul de pe Borcea, brat al fluviului Dunarea:
Mesterul Tudor Manciulea participa la targul de Sfintii Mihail si Gavriil organizat in curtea MTR.
Pretul pe care l-a platit SC Soficarm SRL cu sediul in orasul Calimanesti, strada Tudor Vladimirescu bloc B 1, parter, judetul Valcea, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.
Tudor Manciulea a venit la targ cu blidare, cufere pictate, jucarii, cu furci cu aripi sau furci cu coarne sau cu talpa, casete de bijuterii.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a gasit si o explicatie pentru felul in care nepoata cu pricina este aparata de senatorul PNL Teodor Melescanu. ... Nepoata Noricai Nicolai este de fapt o prietena mult prea intima a lui Teodor Melescanu", a spus Corneliu Vadim Tudor.
Istoricul calarasean Constantin Tudor a publicat pe pagina sa de Facebook, un text emotionant intitulat:
Tudor Vladimirescu, tronsonul cuprins intre Calea 13 Septembrie si Calea Rahovei, arata Brigada Rutiera, printr-un comunicat de presa. ... Tudor Vladimirescu si Bd. ... Tudor Vladimirescu si Bd.
Partidul Romania Mare se pregateste de o alianta politica importanta, a declarat, marti, liderul PRM Corneliu Vadim Tudor. ... Corneliu Vadim Tudor a mai precizat ca, imediat dupa parafarea intelegerii cu partidul tinut deocamdata secret, prioritatea sa va fi "umplerea Puscariei Mafiotilor cu 2.000 de nenorociti".
Actrita Oana Zavoranu si-a anuntat ieri intrarea in PRM, unde va ocupa postul de consilier de imagine al presedintelui Corneliu Vadim Tudor, iar, in perspectiva, va ajunge parlamentar de Bucuresti, dupa cum a anuntat liderul formatiunii.
Mai mult, se pare ca presedintele acestei formatiuni politice, Corneliu Vadim Tudor, a propus-o chiar pentru un post de parlamentar.
PRM cere destituirea din functie a presedintelui Basescu si a premierului Tariceanu si organizarea de urgenta a alegerilor anticipate, parlamentare si prezidentiale, a declarat presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor, aratand ca PRM va colabora in acest sens cu PSD.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, ieri, ca partidul pe care il conduce este alaturi de PSD. "Tot ce face Traian Basescu este o suita de ilegalitati", a declarat Corneliu Vadim Tudor.
Vadim propune o negociere Desi a facut declaratii categorice referitoare la sprijinul parlamentarilor peremisti in favoarea suspendarii presedintelui, liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, lasa totusi o usa deschisa negocierilor. ... Tudor.
Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, a declarat ieri ca l-ar putea da in judecata pe senatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, care l-a acuzat ieri, la dezbaterea motiunii impotriva ministrului Justitiei, ca face afaceri cu tigari in zona libera a Portului Constanta. ... Tudor in Senat.
Declaratiile de marti ale liderului PRM Corneliu Vadim Tudor a atins zone sensibile, mai exact "Zona Libera" si pe fratele presedintelui, Mircea Basescu.
Presedintele PRM Corneliu-Vadim Tudor a calificat drept "aroganta" scrisoarea prin care Traian Basescu i-a informat pe presedintii celor doua Camere ca nu va fi prezent la sedinta Parlamentului in care se va discuta cererea opozitiei privind suspendarea sa din functie.
Presedintele PLD Cluj, Tudor Oniga, a declarat ca a lucrat gratuit pentru omul de afaceri Paszkany Arpad, caruia i-a oferit consultanta juridica in mai multe proiecte.
Lucrarile Scolii, coordonate de deputatul Olguta Vasilescu, la care sunt invitati sa participe presedintele partidului, Corneliu Vadim Tudor, dar si deputatul Dumitru Dragomir, se intituleaza "Politica si fair-play".
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, prezent la scoala de vara a partidului, a emis sâmbata ipoteza alcatuirii unui guvern de uniune nationala, fara UDMR, în care formatiunea sa va detine „un numar de portofolii, în primul rând justitia“. ... Tudor, se afla „la mâna PRM“.
google-analytics.com